Personvern

Selvsjekk anerkjenner og respekterer våre kunders ønske om personvern, og derfor blir ingen av dine personlige brukeropplysninger formidlet videre til et tredje parti.

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

    • For å sikre at nettsiden dekker dine behov.
    • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller bestiller.
    • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
    • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, dersom du ber om det.

Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensningene som er nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss samtidig hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.

Dersom du oppretter brukerkonto på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over dine bestillinger til enhver tid. Du kan også enkelt forsikre deg om at dine personlige opplysninger er riktige og oppdaterte.

Cookies og liknende teknologi 

Når du besøker vår hjemmeside, skal du gi samtykke til cookies, som brukes til å identifisere deg som en tilbakevendende besøkende, analysere din anvendelse av vår hjemmeside, utarbeide en profil av dine interesser for å vise deg relevante annonser på andre hjemmesider og gir deg adgang til tredjepartstjenester.